Dani Trading A/S er en moderne og dynamisk virksomhed, som har 25-års jubilæum i 2024.

Vi har gennem 25 år været leverandør af elektriske, transmissions og hydrauliske maskinkomponenter med fokus på høj kvalitet, god service, udvikling, kompetent rådgivning, sparring med kunden og kort leveringstid.

Det fortsætter vi med i fremtiden, da vores vision stadig er at være den fortrukne leverandør til maskinindustrien og maskinhandlere i hele Danmark med daglig service og levering.

Vores 2 vigtigste aktiver i Dani Trading er medarbejderne og kunderne.

Indenfor en årrække, er vi gået fra under 10 til i dag 17 medarbejder. Uden vores personale, ville vores vækst ikke have været mulig. Vi har derfor stor fokus på trivsel og arbejdsglæde blandt vores medarbejdere, da vi tror på, at fokus på medarbejdere og deres trivsel afspejles i bedre service til vores kunder.

Vores mål er at tilføre vores kunder merværdi både økonomisk, og samtidig med tanke på en mulig grøn fremtidssikring i deres produktion/reparation af maskiner; dette vil vi gøre ved at udvikle løsninger igennem sparring og deling af vores viden med kunden.


Dani Tradings historie

Kort efter etablering i 1999 af Erling Rytter Larsen, datteren Helle Rytter og AMA spa, blev Christen Larsen ansat som sælger og tekniker. Siden 2008 har Helle Rytter Klitmøller været direktør i Dani Trading A/S, da Erling Larsen døde den 3. marts 2008.

Christen er i dag stadig ansat i teknisk salg, og har været medejer siden 2018.
I 2013 blev Thomas Sørensen ansat som tekniker og tiltrådte ligeledes som medejer i 2018.
Dani Trading A/S’ ejere består stadig i dag 50% på danske hænder og 50% af AMA spa, Italien.

Dani Tradings leverandører

Dani Trading A/S har et stort leveringsprogram af komponenter til industri- og landbrugsmaskiner, som vokser hver dag, pt er der fra vores medejer AMA som har 18 fabrikker og 26 andre Italienske virksomheder, mere end 100.000 varenumre. For at sikre vores kunder den mest optimale service og leveringstid modtager vi en gang om ugen direkte forsendelser fra AMA’s hovedlager i Norditalien til vores velorganiserede lager i Kolding.
AMA er blandt andet:
• IM.el, Italien – diverse elektriske komponenter
• Lo Snodo, Italien
• AMA Pertex, Italien
• SEAT Industries S.r.L, Italien
• Seat plastic, Italien
• AMA Cardan, Italien
• AMA India, Indien
• AMA refluid division, Italien
• AMA Adriatic, Balkan
• AMA Instruments, Italien
• AMA Composites, Italien
• AMA Garden, Italien
• Og mange flere

Hos Dani Trading A/S er samtidig stolte af, at vi er ene importør af M+S hydraulik, som producerer højkvalitets hydraulik motorer og orbitroler mm. Dani Trading er den største lagerførende leverandør i Europa af M+S motorer og kan derfor levere både store og små partier til vores kunder, ofte fra dag til dag.
Samtidig er vi importør af Vivoil Oleodinamica Vivolo srl produkter, som er en af de førende producenter af tandhjulspumper og tandhjulsmotorer til hydraulik, samt flere andre højkvalitets produkter.
Og vi kan selvfølgelig nævne flere andre gode leverandører rundt om i Europa, de kan ses på i vores links https://www.danitrading.dk/links
Med mere end 10.000 varenumre på lageret i Kolding, søger vi at sikre vores kunders behov for hurtig levering fra dag til dag. Dani Trading favner meget bredt, og vi kan med vores in house ekspertise levere løsninger til næsten ethvert behov.
Dani Trading A/S tilbyder både webbaseret salg via vores webshop danitrading.dk, og den direkte kontakt med vores dygtige sælgere telefon 75 50 54 24 danitrading.dk/kontakt .
Vi er altid klar til at yde den bedste service.


Med venlig hilsen

Helle Rytter Klitmøller
Direktør, Dani Trading A/S